Telex din lumea sportului: Mayweather îl laudă pe Bute şi FC Voluntari a numit un etern secund în locul lui Ganea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 36 de ani, pugilistul născut la Pechea va avea un meci colosal, în acest weekend, având şansa de a-şi relansa cariera.

Mayweather, laude pentru Bute - Lucian Bute se va lupta cu Badou Jack pentru titlul mondial WBC, meciul urmând să aibă loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul ore 06.00 (Digi Sport). Legendarul Floyd Mayweather i-a caracterizat pe cei doi boxeri: „Lucian arată foarte dur, loveşte foarte bine. E dificil să lupţi împotriva lui. Jack are toate calităţile. Sper să avem un KO în acest meci“.

Un etern secund la Voluntari - După trei înfrângeri consecutive, Ionel Ganea a fost înlocuit cu Sorin Popescu. În vârsta de 38 de ani, acesta a fost secund, la Voluntari, în mandatul a şase antrenori. Cum n-are licenţa PRO, în acte, ca principal va figura Mircea Rădulescu. În afară de acesta, Popescu va fi ajutat şi de Dinu Todoran. În trecut, Sorin Popescu a promovat cu Voluntari II în liga a treia.

„Măcel“ cu Fair-Play: 26-0! - Finala Cupei României la fotbal feminin s-a stabilit după două meciuri care au furnizat 32 de goluri. Cele două semifinale s-au jucat una după alta pe stadionul „Municipal“ din Odorheiu Secuiesc. Mai întâi, campiona României, Olimpia Cluj, a trecut de Real Craiova, scor 6-0. Apoi, ASA Târgu-Mureş a învins Fair-Play Bucureşti cu 26-0, cel mai bun marcator al jocului fiind Sarosi care a punctat  de opt ori. Finala se va juca, la 24 mai, la Hunedoara.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite