Telex din lumea fotbalului: „Pe Rapid o paşte falimentul“. De ce depinde viitorul unui club la care ţin mulţi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emilian Hulubei, preşedinte AFAN. Foto: Sporpictures.eu
Emilian Hulubei, preşedinte AFAN. Foto: Sporpictures.eu

Giuleştenii sunt favoriţi să revină în Liga I, însă eşecul din weekend, 0-2 cu Dacia Unirea Brăila, i-a aruncat pe locul 2 în clasamentul play-off-ului din B1.

„Pe Rapid o paşte falimentul“ - Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) a obţinut o victorie importantă după ce legea insolvenţei s-a modificat. „Orice jucător legitimat la un club în insolvenţă şi care e neplătit de mai mult de 90 de zile poate depune cerere să fie declarat liber. Apoi, poate pleca gratis oriunde. În primele două ligi sunt 14 cluburi în insolvenţă. Cred că doar unul sau două vor depăşi această situaţie. Rapid, dacă nu promovează, cred că o paşte falimentul“, a spus preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, la radiosport1.ro.

Barcelona, record de penalty-uri - Catalanii au învins, în weekend, Sporting Gijon, scor 6-0, trei dintre goluri venind din penalty. Astfel, Barcelona a ajuns la 19 penalty-uri primite în La Liga, depăşind precedentul record, 16, pe care îl deţinea Real Betis din sezonul 1986-1987. În actuala ediţie a campionatului spaniol, după Barcelona, Real Madrid a beneficiat de cele mai multe lovituri de la 11 metri: 9. În Anglia, liderul Leicester a avut 11 penalty-uri până acum, în timp ce campioana Franţei, PSG, a beneficiat de opt lovituri de pedeapsă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite