Telex din lumea sportului: înfrângeri pe bandă pentru români, la Miami, la dublu. Andone, scos la vânzare în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău
Horia Tecău

Dacă în proba de simplu, sportivii din România s-au descurcat bine, Ţig şi Halep urmând să joace în turul III, în schimb, la dublu, doar Tecău a rămas în competiţie.

Mergea, eliminat. Tecău, victorios - România a atacat cu doi jucători proba de dublu masculin a turneului de la Miami. Perechea Mergea / Inglot a cedat însă rapid, fiind eliminată de cuplul Herbert / Mahut, scor 1-6, 6-4, 14-16. Tot în turul I, Tecău şi Rojer au trecut de Troicki şi Venus, scor 6-4, 7-5. La feminin, ambele românce au părăsit turneul: perechea Olaru / Savchuk a fost învinsă de Klepac / Martinez Sanchez, iar cuplul format din Niculescu şi Errani a pierdut cu Groenefeld / Peschke. 

Andone, scos la vânzare - Probleme mari pentru Deportivo La Coruna! Clubul a fost înştiinţat de Tribunal că trebuie să-şi achite datoriile de 21,7 milioane de euro. Potrivit „Marca“, ca urmare a acestui anunţ, mai mulţi fotbalişti vor fi vânduţi în vară, printre ei aflându-se şi Florin Andone (23 de ani). Acesta a fost achiziţionat, în 2016, de la Cordoba pentru cinci milioane de euro. El ar putea ajunge în Italia, însă 25% din suma de transfer va merge la Cordoba, potrivit unei clauze. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite