Telex din lumea fotbalului: Târgu-Mureş, ameninţată cu insolvenţa. Steaua aduce un atacant de patru goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele două echipe din campionatul trecut sunt în pregătiri pentru noul sezon, însă liniştea financiară există doar la gruparea patronată de Gigi Becali.

Se cere intrarea clubului în insolvenţă - Vicecampioana l-a numit pe Dan Petrescu pe bancă şi a făcut o serie de transferuri spectaculoase, în frunte cu Maftei, Brandan, Nicoliţă şi Varga, însă mureşenii au şi probeleme financiare. Potrivit site-ului supervizor.ro, în 2014, clubul a avut pierderi de 775.000 de euro, iar acum are datorii de aproape 12 milioane de lei. De altfel, a şi apărut o cerere de insolvenţă la adresa clubului, depusă de creditorul Belvedere Vue SRL, adică de hotelul Belvedere din Sovata. Primul termen pentru judecată e fixat pentru 1 iulie.

Vine un atacant de patru goluri - Steaua s-a înţeles cu Alexandru Tudorie, care în campionatul recent încheiat a bifat 24 de meciuri şi patru goluri la Oţelul. Vârful de 19 ani a fost dorit şi anul trecut la Steaua, însă mutarea e pe cale să se facă acum, după retrogradarea Oţelului. Cum Steaua şi jucătorul s-au înţeles, campioana e în curs de a finaliza negocierile cu gălăţenii. Cotat la 500.000 de euro, Tudorie a declarat: „Orice jucător îşi doreşte să ajungă la Steaua şi să joace în Liga Campionilor. Trebuie să rămân la fel de modest şi muncitor“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite