Telex din lumea fotbalului: Fiorentina i-a făcut un cadou superb lui Ianis Hagi cu ocazia majoratului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul „Regelui“ a avut parte de o aniversare pe care o va ţine minte pentru restul carierei, bifând o mare reuşită la o vârstă fragedă.

Hagi a debutat la Fiorentina - Ianis a împlinit vârsta de 18 ani la data de 22 octombrie, iar astăzi antrenorul Paulo Sousa i-a făcut cadou debutul în tricoul echipei mari. În meciul din deplasare cu Cagliari, la scorul de 5-2 pentru Fiorentina, Ianis Hagi a fost introdus pe teren în minutul 76. Cu mijlocaşul român pe teren, formaţia „viola“ a primit un gol, însă s-a impus cu 5-3. În tribune s-au aflat Gheorghe Hagi şi soţia sa. De la transferul său în Italia, în vară, Ianis a jucat constant pentru echipa de tineret a celor de la Fiorentina.

Fanii au cerut demisia lui Ando - „Câinii“ au obţinut prima victorie în campionat după trei înfrângeri consecutive, însă succesul cu Pandurii n-a calmat tensiunile în „Ştefan cel Mare“. După fiecare gol, suporterii au cerut demisia lui Ioan Andone. „Aţi văzut vreodată ape liniştite la Dinamo? Poate, dacă eram în tribună, şi eu strigam demisia. E bine că băieţii s-au concentrat şi au făcut o partidă bună. Ei ştiau la ce să aştepte, pentru că le-am spus că asta ne va aştepta. Ştiam ce se va striga în tribună“, a declarat Andone la finalul partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite