Telex CM 2014: Dani Alves vrea „armistiţiu“ pe perioada CM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Alves (stânga), alături de Neymar. FOTO: Reuters
Dani Alves (stânga), alături de Neymar. FOTO: Reuters

Jucătorii brazilieni nu puteau rămâne fără reacţie în urma numeroaselor manifestaţii din ţara natală, multe îndreptate chiar împotriva turneului final. Fundaşul Barcelonei, Dani Alves (31 de ani), ar vrea însă ca aceste mişcări de protest să fie suspendate în perioada CM.

„E dificil să laşi deoparte situaţia din ţară, dar întreaga lume va fi cu ochii pe noi acum. Toţi oaspeţii noştri ar trebui întâmpinaţi aşa cum poporul brazilian ştie să o facă“, a declarat Dani Alves.

Aproape 3.000.000 de bilete vândute

FIFA a anunţat ieri că a vândut, până acum, 2.961.911 de tichete pentru Cupa Mondială, 2,2 milioane dintre acestea fiind cumpărate de pe site-ul fifa.com. 60% au fost achiziţionate de către brazilieni, iar 40% de suporteri din alte ţări. 

După Brazilia (1.363.179 de bilete), cele mai multe tichete au fost luate de americani (196.838) şi argentinieni (61.021). Potrivit datelor unor agenţii de voiaj, la CM vor fi prezenţi şi 500 de turişti români. 

Vezi şi 

Telex CM 2014: Incidente la reunirea Braziliei, mâncare stricată la hotelurile Angliei şi Italiei, Scolari despre motivele pentru care Diego Costa a ales Spania

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite