Tehnicianul echipei Legia Varşovia „prinde aripi“: „Ne-am dat seama că se poate mai mult!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua - Legia / Jan Urban, antrenorul celor de la Legia Varşovia, se arată mult mai optimist acum în vederea calificării în grupele Champions League.

„În prima repriză Steaua a jucat foarte bine şi ne-a împins foarte mult în spate, dar în repriza a doua am restabilit echilibrul. Deşi Steaua a avut un avantaj faţă de noi în prima repriză, în cea de-a doua i-am împins noi în careul lor, am înscris şi a ieşit aşa cum ne-am dorit. Avem un avantaj, rezultatul e cel pe care ni l-am dorit, şi sper să ştim să-l fructificăm în meciul retur. La început Steaua era favorită, dar acum şansele sunt egale. 

De 17 ani o echipă din Polonia nu a mai avut o astfel de şansă, presiunea va fi foarte mare şi trebuie să facem faţă. Noi ne pregăteam pentru Liga Europa, dar după meciul ăsta ne-am dat seama că se poate mai mult. Steaua joacă foarte ofensiv şi astăzi au făcut la fel, dar în acelaşi timp au făcut greşeli la mijlocul terenului. Jucătorii lor sunt obişnuiţi să joace ofensiv, dar în seara asta nu le-a ieşit“, a declarat Jan Urban potrivit Mediafax.

Steaua a remizat în partida cu Legia (1-1), contând în prima manşă a playoff-ului pentru grupele Champions League. Roş-albaştrii au fost superiori în prima repriză, însă nu au reuşit să concretizeze ocazii periculoase pe poartă. Pentru echipa din Ghencea a înscris Piovaccari (34'), în timp ce replica oaspeţilor a purtat semnătura lui Kosecki (53').

FOTO Steaua - Legia: 1-1. Misiune grea pentru roş-albaştrii. Steaua trebuie să obţină calificarea în „infernul“ din Polonia

TOATE reacţiile după meciul în care roş-albaştrii nu au reuşit să se impună

Laurenţiu Reghecampf despre meciul în care Steaua nu a obţinut decât o remiză în faţa celor de la Legia Varşovia

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite