Șumudică, geacă „fake“ de firmă, de 10 euro? Antrenorul a admis că nu cumpără din magazin, ci are „furnizor“

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul românesc și-a arătat, pentru a doua săptămână la rând, nivelul slab. Duminică trecută, Dinamo – FCSB (0-2) a fost un derby cu efect de „somnifer“. Apoi, la mijlocul săptămânii, campioana Superligii a fost spulberată, la Glasgow, într-o partidă în care a lăsat impresia că e din „alt film“. Iar aseară, FCSB – Rapid (0-0) a fost un meci fără goluri, adică fără „sare și piper“, cum se spune pe stadion.

Marius Șumudică, îmbrăcat cu geaca sa norocoasă. FOTO: Facebook
Marius Șumudică, îmbrăcat cu geaca sa norocoasă. FOTO: Facebook

Având în vedere că fotbalul nostru oferă prea puține partide despre care poți vorbi din punct de vedere tehnico-tactic, după FCSB – Rapid un subiect de „mare interes“ a fost geaca norocoasă purtată de Marius Șumudică. Una de firmă despre care s-a aflat că are un preț de catalog de peste 1.700 de euro.

De aici a apărut o altă curiozitate, fără nicio legătură cu fotbalul: oare geaca lui Șumudică e original sau „fake“? Pentru că, în timpul derby-ului de aseară, tehnicianul a fost ironizat de suporterii FCSB-ului din spatele băncii tehnice că are haine „fake“. Din fericire, Șumudică a lămurit cum stau lucrurile, la conferința de după FCSB – Rapid (0-0).

Ce a declarat Marius Șumudică?

*Geaca asta? Mai am câteva, stai liniştit, asta e aia norocoasă, mai am câteva şi nu e din aia de prin târg, de acolo, din Istanbul. Am şi eu o prestanţă şi îmi cumpăr... Că îmi tot spuneau acum suporterii: <<Ai dat zece euro>>. Nu, am şi eu, totuşi...

*Nevastă-mea nu-i de acord, dar eu am pe un băiat căruia îi spun ce să-mi aducă şi îmi aduce din Italia. Cred că mai mulţi fotbalişti iau de la el. Îmi trimite poze de acolo şi îi spun ce să-mi aducă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite