Sterling, trimis acasă de la Mondiale: Motivul unei decizii radicale

0
0

Internaţionalul Raheem Sterling a părăsit lotul selecţionatei Angliei înaintea meciului cu Senegal (3-0) de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, pentru a se întoarce la Londra, după ce familia sa a fost victima unui jaf armat, informează BBC.

Raheem Sterling a părăsit Qatar pentru a fi alături de familia sa. FOTO: Facebook
Raheem Sterling a părăsit Qatar pentru a fi alături de familia sa. FOTO: Facebook

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, când indivizi înarmaţi au pătruns în locuinţa fotbalistului din Surrey, în sudul Londrei, în timp ce familia acestuia se afla în casă, inclusiv cei trei copii ai săi. "Uneori fotbalul nu este cel mai important lucru, iar familia trebuie să fie pe primul plan", a declarat selecţionerul englez Gareth Southgate, duminică seara, după jocul cu senegalezii.

Întrebat dacă Sterling va mai reveni în Qatar, selecţionerul a răspuns: "El se va întoarce în Anglia pentru a se ocupa de problema sa, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla".

Raheem Sterling este al doilea internaţional englez care părăseşte selecţionat Three Lions aflat în Qatar, după fundaşul Ben White (Arsenal Londra), care a revenit pe 30 noiembrie în Marea Britanie "din motive personale".

În urmă cu doi ani, poliţia engleză a arestat trei spărgători care au vizat mai multe case din nord-vestul Angliei, inclusiv o tentativă de spargere a locuinţei lui Sterling din Cheshire. Atacantul echipei Chelsea Londra, în vârstă de 27 de ani, a fost titular şi a marcat în victoria Angliei în faţa Iranului (6-2), în primul meci din grupă, înainte de a fi inclus din nou în primul unsprezece la meciul cu Statele Unite (0-0).

Raheem Sterling este jucătorul cu cele mai multe selecţii (81) din lotul Angliei de la CM 2022. El a înscris al 20-lea său gol şi a oferit a 27-a sa pasă decisivă în tricoul Three Lions, la meciul cu Iranul. Anglia va înfrunta campioana mondială en titre, Franţa, în sferturile de finală ale Mondialului din Qatar, pe 10 decembrie.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite