Steaua, pas mare spre finala Cupei Ligii: echipa lui Gâlcă rămâne în cursă pentru o performanţă fantastică în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tănase (în centru) a deschis drumul Stelei spre victorie
Tănase (în centru) a deschis drumul Stelei spre victorie

Chiar dacă fotbalul intern a fost în „hibernare“ în ultimele două luni, meciul Steaua - Astra s-a disputat în faţa unor tribune goale pe stadionul din Ghencea. Doar 4.180 de spectatori au îndurat frigul pentru a asista la prima manşă din semifinalele Cupei Ligii.

După ce Pandurii a învins Dinamo cu 2-1 în prima manşă din semifinalele Cupei Ligii, miercuri, a venit rândul Stelei să tranşeze întâlnirea cu Astra de pe teren propriu. 

Cristi Tănase a deschis scorul în minutul 4, iar Ţucudean l-a majorit în minutul 33, cu primul său gol în tricoul Stelei într-o partidă oficială. După pauză, Laurenţiu Rus a fost eliminat pentru al doilea „galben“ (50), iar Astra, rămasă în zece oameni, a încasat şi golul trei de la Rusescu (86). 

Meciurile retur sunt programate pentru 11 martie, iar finala se va disputa la 20 mai.

Prin victoria categorică obţinută cu Astra, Steaua a rămas în cursă pentru o „triplă“ fantastică: titlu, Cupa României şi Cupa Ligii.

În campionat, bucureştenii sunt pe primul loc, la zece puncte de locul 2, în Cupa României au ajuns în semifinale, acolo unde vor întâlni Petrolul, iar în Cupa Ligii, după 3-0 cu Astra în tur, calificarea în finală pare a fi o formalitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite