Steaua îşi pierde decarul! Cristi Tănase va juca din iarnă sub comanda lui Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Imediat după ce a semnat cu Al Ittihad, Victor Piţurcă a conceput un plan de achiziţii pentru noua sa echipă. Printre cei pe care îi doreşte sub comanda sa la formaţia din Jeddah se numără Cristi Tănase, unul dintre jucătorii favoriţi ai fostului selecţioner.

Victor Piţurcă nu a plecat singur în Arabia Saudită, la Al Ittihad. Fostul selecţioner şi-a luat întreg staff-ul de la naţională, în frunte cu secunzii Neagoe şi Martin Tudor. Însă, Piţi caută acum şi câţiva jucători pe care îi doreşte sub comanda sa. Printre ei se numără şi decarul Stelei, Cristi Tănase, care are şanse foarte mari de a ajunge la Jeddah, el fiind unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Piţurcă.

Potrivit gsp.ro, Tănase va mai juca pentru Steaua doar în ultimele meciuri din turul campionatului, urmând ca în pauza de iarnă să plece la Al Ittihad. Pentru acest transfer Steaua ar urma să primească 3 milioane de euro, în vreme ce jucătorul va fi remunerat cu aproximativ 500.000 de euro pe sezon.

Tănase e cel mai vechi jucător din lotul Stelei, jucând în Ghencea în ultimii cinci ani. El are 135 de meciuri în tricoul campioanei en-titre, pentru care a marcat 17 goluri. Decarul roş-albaştrilor are în palmares două campionate, o Cupă a României şi o Supercupă.

3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Tănase, conform transfermarkt.de

Gabi Iancu, out trei luni

Gabriel Iancu s-a accidentat recent în timpul unui meci jucat la naţionala de tineret şi a fost supus deja unei intervenţii chirurgicale la menis. Operaţia a decurs bine, însă perioada de recuperare va dura cel puţin trei luni. "Atacantul a acuzat dureri la nivelul genunchiului drept zilele trecute, după revenirea de la acţiunea echipei naţionale de tineret şi, după ce a fost consultat de către medicul echipei şi a efectuat o rezonanţă magnetica, s-a stabilit diagnosticul de ruptură de corn posterior - menisc intern. Iancu a fost supus unei intervenţii chirugicale artroscopice, prin care s-a practicat sutura cu două ancore a rupturii prin clivaj a cornului posterior al meniscului intern. Operaţia a fost un succes, iar în perioada urmatoare jucătorul va efectua o infiltratie, anunţă site-ul oficial al Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite