Stanciu, încă un super gol pentru Slavia Praga! Clubul românului a egalat un record vechi de 75 de ani VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stanciu

Nicolae Stanciu a înscris golul victoriei în meciul jucat, pe teren propriu, de Slavia Praga, scor 2-1, împotriva formaţiei Zlin, în etapa a 28-a a campionatului Cehiei.

Miercuri seara, Slavia Praga a egalat recordul de 40 de meciuri consecutive de campionat fără înfrângere, serie care a fost stabilită de Sparta Praga în perioada 1943-1946.

La această perfomanţă a contribuit şi internaţionalul român Nicolae Stanciu, acesta reuşind să înscrie primul gol al echipei sale în victoria cu Zlin. Slavia a revenit de la 0-1, după ce oaspeţii au deschis scorul prin Potocny (7), prin golurile lui Stanciu (29) şi Kuchta (50).

Stanciu a început titular (a fost schimbat în minutul 74) şi a marcat cu un şut din interiorul careului mare, după o acţiune colectivă de atac. În acest sezon, românul a ajuns la 14 goluri marcate (11 în campionat) şi 7 pase decisive (5 în campionat) în tricoul Slaviei Praga în toate competiţiile. 

Cu 6 etape înainte de finalul campionatului, Slavia Praga este neînvinsă, are un avans de 18 puncte faţă de următoarea clasată, Jablonec, şi mai are nevoie de un singur punct pentru a sărbători un nou titlu de campionă. 

Vezi golul reuşit de Nicolae Stanciu (începând de la secunda 0.42)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite