„Sports Illustrated“: Cristiano Ronaldo va evolua în MLS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta revistă sportivă americană „Sports Illustrated“ susţine că starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va evolua în Major League Soccer în viitorul apropiat.

Liga americană de fotbal (european) atrage tot mai mulţi jucători „cu nume“. 

În actuala ediţie, care a început recent, sunt prezenţi David Villa şi Kaka, iar din vară vor sosi Lampard şi Gerrard. Iar în viitorul apropiat ar urma să aterizeze un alt superstar, chiar Cristiano Ronaldo. 

Potrivit celor de la „Sports Illustrated“, mutarea portughezului peste Ocean ar urma să se producă în 2018, în momentul în care jucătorului i-ar expira contractul cu Real. 

În acel moment, Ronaldo va avea 33 de ani, iar „Sports Illustrated“ susţine că portughezul ar urma să se stabilească fie în New York, fie în Los Angeles. Trei echipe evoluează în New York în actuala ediţie din MLS,  Red Bulls, City şi Cosmos, iar în Los Angeles cea mai bună variantă este LA Galaxy, fosta echipă a lui Beckham. 

Ronaldo a debutat la Sporting Lisabona, iar din 2009 joacă la Real Madrid, unde s-a transferat de la Manchester United, în schimbul a 91 de milioane de euro. 

Citeşte şi 

VIDEO Real Madrid - Levante 2-0. Cristiano Ronaldo nu s-a bucurat la primul gol al lui Gareth Bale

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite