Spania: Jucătorii lui Real Madrid nu vor să facă „tunelul de onoare“ pentru Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergio Ramos
Sergio Ramos

Real Madrid va juca în această seară returul cu Bayern din Liga Campionilor, iar în weekend va merge pe Camp Nou pentru El Clasico.

În Spania există această tradiţie a „tunelului de onoare“. După ce o echipă câştigă ceva important, ea este felicitată de echipa adversă înaintea partidei următoare. Aşa s-a întâmplat cu Deportivo la Coruna, care a format un tunel pentru Barcelona înaintea confruntării de pe El Riazor, întrucât echipa blau-grana venea după triumful în Cupa Spaniei.

Acum, catalanii au câştgat campionatul şi o vor întâlni pe Real Madrid în următorul meci. Îi vor felicita madrilenii pe catalani pentru performanţa lor? Răspunsul este nu.

"Vom respecta ceea ce spune Zizou. Ei au cucerit titlul, ceea ce îşi doreau, şi nu cred că are importanţă acel 'pasillo' pentru ei, pe care nu îl vom face", a declarat Sergio Ramos. 

"Barca a făcut un sezon mare, au câştigat două trofee. Să câştigi Cupa Spaniei e ceva, iar să câştigi titlul e şi mai important. Dar să câştigi Champions League ar fi echivalentul celor două trofee sau chiar mai mult", a mai explicat fundaşul madrilenilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite