Spania a luat foc: Real și Barca în plin scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real a pierdut primul loc în Primera Division după egalul, 0-0 cu Levante, cu Mourinho acuzat că a provocat adversarii iar Barcelona a câștigat cu 3-1 în deplasarea de la Bilbao, însă a fost acuzată că a primit ajutor de la arbitru.

Atitudinea lui Mourinho este din nou subiect de scandal. Antrenorul madrilenilor a fost acuzat că l-a provocat pe Del Horno, jucătorul celor de la Levante. Del Horno a intrat tare la Cristiano Ronaldo în minutul 22, iar "The Special One" a sărit să-și apere jucătorul. Presa spaniolă spune că Mourinho a fost cel care l-a provocat în permanență pe Del Horno, atunci când jocul era concentrat departe de banca de rezerve a madrilenilor, acuzație venită și din partea lui Luis Garcia, antrenorul celor de la Levante. Acesta s-a contrat la rândul său cu Mourinho de-a lungul partidei.

"I-a vorbit urât lui Del Horno și ne-a spus să închidem gura", a relatat un jucător de la Levante cele petrecute la pauza meciului, potrivit unor informații publicate de cotidianul spaniol AS.

Barcelona, acuzată că a câștigat cu arbitrii
Barca, fără Messi, a câștigat cu 3-1 în deplasarea de la Bilbao, care a jucat în 10 oameni după eliminarea lui Amorebieta în minutul 35, pentru o intrare dură la Iniesta. Iar dacă până acum marcatorului golului care a adus titlul mondial în Spania a fost aplaudat în deplasările făcute de Barca, acum un stadion întreg l-a fluierat.

"Vreau să vă uitaţi atenţi la acea fază şi să îmi spuneţi dacă se impunea cartonaş roşu direct. Pentru mine reacţia fanilor de după a spus totul despre justeţea deciziei. Când 40000 de oameni îl fluieră pe Iniesta, înseamnă ceva ", a declarat Joaquin Caparros, antrenorul bascilor, pentru Marca.

Keita, Xavi si Busquets au marcat pentru Barcelona, într-un meci în care și catalanii au terminat în 10, după eliminarea lui David Villa în minutul 87. Pentru Bilbao a marcat Gabilondo în minutul 90.

Real a pierdut primul loc după egalul alb de la Levante. Valencia este noul lider, urmată de Barcelona. Valencia și Real sunt singurele echipe neînvinse până acum în Primera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite