Sorin Socol: "Scorul nu reflectă realitatea din teren!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, pe stadionul 'Arcul de Triumf din Bucureşti, în meci-test, reprezentativa de rugby a Insulelor Fiji a întrecut cu scorul de 29-18 (7-11) formaţia României, după o dispută de foarte bună calitate, spectaculoasă şi deschisă, în care oaspeţii au plusat datorită jocului la mână.

Căpitan al "stejarilor" după doi ani, veteranul Sorin Socol s-a arătat foarte mulţumit de combativitatea coechipierilor săi şi crede că rezultatul putea fi unul mai bun cu puţin noroc.

"În prima repriza am stat foarte bine fizic. Sistemul de apărare a funcţionat bine. Am fost peste ei şi i-am făcut să le cadă mingile din mână. A fost un meci frumos, întodeauna când jucăm contra unei echipe deschise ca Fiji se întâmplă aşa. Din păcate în repriza a doua am fost un pic obosiţi şi viteza lor superioară şi-a spus cuvântul. Scorul nu reflectă totuşi realitatea din teren, noi am avut forţa şi mentalul. Ţin să le mulţumesc băieţilor noştri pentru spiritul de echipă de care au dar dovadă”, a declarat Socol.

„Începutul a fost promiţător pentru că nu am lăsat deloc braţele jos. Ne aşteptam să fie un meci greu, fijieni sunt campioni mondiali de rugby în 7. Au nişte calităţi incredibile pe care şi le-au arătat în câteva momente în meciul de azi. Pentru noi, important este că ne-am luptat până în ultimul minut să obţinem victoria şi am spălat din ruşinea meciului din Italia (n.r. 6-33) arătând că nu aceea este adevărata faţă a României”, l-a competat Ionuţ Dimofte.

Naţionala României trebuie să câştige minimum patru din cele cinci partide pe care le va disputa în primăvară în Cupa Europeană a Naţiunilor pentru a se califica la Cupa Mondială din 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite