Sorana, fascinată de ce a văzut la Cluj: „Joc de 24 de ani, însă aşa ceva n-am mai văzut. Mi s-a ridicat pulsul la 200!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul punct pentru România în disputa cu Canada din Fed Cup a fost adus graţie victoriei obţinute de Sorana Cârstea (38 WTA) în faţa lui Carol Zhao (138 WTA). La finalul meciului, învingătoarea a avut un discurs entuziasmant.

Sorana Cârstea a avut nevoie de mai puţin de o oră pentru a se impune în prima partidă din Fed Cup, la Cluj, trecând de adversara ei, scor 6-2, 6-2. Misiunea româncei a fost uşurată de susţinerea frenetică pe care a primit-o din partea publicului din Cluj, la Sala Polivalentă.

La finalul jocului, Cârstea a ţinut să sublinieze, potrivit prosport.ro, că spectatorii au avut o contribuţie importantă la victoria ei.

Ce a spus?

*În primul rând, vreau să încep cu asta, vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Joc de 24 de ani, însă aşa atmosferă n-am văzut pe nicăieri.

*Vă mulţumim din suflet, mă bucur că am început cu dreptul, că am adus primul punct, acum trebuie să le încurajăm pe fete şi să încheiem ziua cu 2-0.

*Cel mai emoţionant a fost momentul în care s-a cântat imnul, mi s-au înmuiat picioarele şi cred că aveam pulsul 200, inclusiv la încălzire. E incredibil ce se întâmplă, vreau să vă mulţumesc din suflet.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite