Şoc la Europene de Judo! Andreea Chiţu, eliminată chiar în prima luptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Chiţu
Andreea Chiţu

Multipla campioană la judo Andreea Chiţu a fost eliminată încă din prima luptă de la categoria 52 de kilograme, la Campionatul European de la Varşovia.

Andreea Chiţu, multiplă campioană la categoria 52 de kilograme (locul 7 la JO de la Rio), a pierdut chiar în prima luptă din grupa B, după primul tur liber, fiind învinsă de portugheza Joana Ramos, care a trecut apoi şi de Larisa Florian, câştigând grupa. Larisa Florian, care mai avusese o victorie în grupa B, cu Pupp Reka (Ungaria), a intrat în recalificări, în prima luptă urmând s-o întâlnească pe elveţiana Evelyne Tschopp.

La categoria 48 de kilograme, Alexandra Pop a fost eliminată în primul tur al grupei A de Maria Siderot (Portugalia), în timp ce Monica Ungureanu, în grupa C, a obţinut o victorie cu Cinta Garcia Mesia (Spania).

Delegaţia României la CE de la Varşovia include 12 sportivi (patru fete şi opt băieţi): Alexandra Pop (categoria 48 kg), Monica Ungureanu (48 kg), Andreea Chiţu (52 kg), Larisa Florian (52 kg), respective Szoke Laszlo (66 kg, va participa doar în competiţia pe echipe), Alexandru Raicu (73 kg), Marcel Cercea (73 kg), Vlad Vişan (81 kg), Szocs Elemer (81 kg), Cristian Bodârlău (90 kg), Daniel Matei (100 kg), Daniel Natea (plus 100 kg), a relatat News.ro. Antrenorii care însoţesc sportivii sunt Simona Richter şi Gianina Andreica, respectiv Aurelian Fleisz.

La Campionatele Europene din Polonia, România mai este reprezentată de arbitrul Marius Jeberean. Polonia găzduieşte Campionatele Europene de judo pentru a treia oară, după ediţiile din 1994 şi 2000. În 2017 participă 400 de sportivi din 42 de ţări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite