Serena, desconsiderată de Navratilova: Ce a spus despre Williams şi jocul ei pe zgură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Încă o lovitură primită sub centură de Serena Williams! Dacă la începutul anului, Ion Ţiriac l-a invitat să se retragă, acum o altă legendă vie a tenisului a scos-o complet din calculele câştigării titlului la French Open 2021 (30 mai - 13 iunie).

Roland Garros e Grand Slam-ul în care, în mod tradiţional, Serena Williams (8 WTA) a înregistrat cele mai slabe rezultate. Iar acum, când americanca de 39 de ani e departe de forma ei din perioada de glorie, e clar că şansele ei, la Paris, la câştigarea trofeului sunt infime.

Exact de aceeaşi părere e şi Martina Navratilova (64 de ani), care a cucerit 18 titluri de Grand Slam dintre care două la Paris. În dialog cu Amazon Prime, Navratilova a explicat că Serena nu poate fi pusă printre favoritele la trofeu, la această ediţie de la French Open. Potrivit Eurosport, care a preluat declaraţiile oferite de Navratilova, inclusiv Serena e conştientă că şansele ei la Grand Slam-ul cu numărul 24, după care aleargă din 2017, sunt foarte mici, la Roland Garros.

Ce a spus Martina Navratilova?

*Serena are şanse foarte mici să câştige la Paris, dar o şansă foarte mare la Wimbledon. Ca să câştigi pe zgură ai nevoie de meciuri în picioare, ea nu a mai jucat de la Australian Open. 

*Cu cât îmbătrâneşti, cu atât ai nevoie să-ţi construieşti cât mai bine programul. Când eşti mai în vârstă trebuie să fii mai selectiv, dar ea nu a jucat îndeajuns, iar asta se vede. 

*Jocul ei e în regulă, deplasarea în teren e la fel ca acum zece ani, dar când trebuie să te descurci sub presiune, dacă nu ai fost sub presiune îndeajuns în ultima vreme, nu vei fi capabil să gestionezi momentele grele. Asta s-a văzut. Când lucrurile nu au mers în direcţia ei, Serena a început să facă greşeli pe care, în mod normal, nu le-ar fi făcut, dacă ar fi jucat mai multe meciuri. 

*Cred că e o decizie bună că a mers la Parma pentru a strânge mai multe partide, dar cred că ştie şi ea că nu are şanse să câştige la Roland Garros. Are nevoie de meciuri pentru Wimbledon, acolo e adevărata miză pentru ea.

3 trofee are Serena Williams la French Open, câştigate în 2002, 2013 şi 2015.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite