Selymeş sare în apărarea jucătorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Astrei a rămas surprins de decizia lui Ioan Niculae de a demite întreg stafful tehnic al prahovenilor, din care făceau parte Valentin Sinescu, Cezar Zanfir, Gabi Manu şi Gheorghe Liliac.

Tibor Selymeş a explicat şi episodul care pare să-i fi fost fatal, cel de la Cluj, în care nigerianul Fatai a fost surprins în cameră, în cantonament, în compania unei fete.„După două meciuri pierdute, patronul a hotărât să ne despărţim. Totuşi, cred că am fost demis cam repede. Nu mai există cale de întoarcere, lucrurile sunt clare. Nu voi mai antrena Astra Ploieşti", a declarat Selymeş.

După ce Ioan Niculae l-a acuzat că a pierdut lotul din mână, fostul internaţional a explicat ce s-a întâmplat la Cluj. „După partida cu CFR, s-a făcut un control în camere. Fatai nu era unde se cazase, ci în altă încăpere. L-am găsit în altă cameră, în compania unei domnişoare, unde nu a stat însă decât cinci minute. La propunerea mea, jucătorul a fost amendat cu 3.000 de euro. În privinţa lui N'Doye, pot să spun că nu mi-a făcut nicio problemă, cât timp am antrenat Astra", a declarat Selymeş, care a precizat că doreşte să continue în România.

Şumudică, blocat în Grecia?

Antrenorul dorit de prahoveni, Marius Şumudică, sub contract cu Kavala (Grecia) depinde de Tribunalul de Arbitraj de la Lausanne. TAS analizează situaţia formaţiei elene, implicată într-un scandal cu meciuri aranjate. Kavala a fost deja retrogradată din prima ligă, iar dacă TAS va menţine această hotărâre, atunci Şumudică ar veni la Astra.

3 a fost etapa în care, în sezonul trecut, primul antrenor din Liga I şi-a părăsit postul. E vorba de Victor Piţurcă, acesta demisionând de la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite