Selecţionerul Danemarcei e bucuros că România joacă având sabia deasupra capului. Hareide are amintiri frumoase din meciurile cu naţionala noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul norvegian al naţionalei Danemarcei, Age Hareide, crede că România este dezavantajată de faptulul că joacă un meci decisiv.

Hareide este omul care l-a înlocuit la naţională pe legendarul Morten Olsen, cel care a condus naţionala vikingilor timp de 16 ani (2000-2016). 

Age Hareide este al şaselea selecţioner străin aflat la cârma Danemarcei, dupădupă englezul Charlie Williams (1908-1910), austriecii Ernst Netuka (1967) şi Rudolf Strittich (1970-1975), germanul Joseph Piontek (1979-1990) şi suedezul Bo Johansson (1996-2000).

Bilanţul său la cârma naţionalei Danemarcei este unul pozitiv, 10 meciuri, 5 victorii, 2 egaluri, 3 înfrîngeri, golaveraj 21-10. Hareide este încrezător înaintea meciului cu România, mai ales din perspectiva faptului că tricolorii au neapărat nevoie de victorie şi vor fi nevoiţi să se deschidă. 

"Presiunea cred că e un pic mai mare pe România pentru că joacă acasă. Cred că cel mai mare avantaj al echipei mele este echipa însăşi. Avem jucători foarte buni, dar cheia e să-i facem să joace. Ultimul meu gol pentru naţională l-am marcat împotriva României. Am amintiri foarte plăcute din meciurile cu România. Ştiu că România va ataca mâine şi noi trebuie să ripostăm. E bine că vom întâlni o echipă deschisă", a declarat Age Hareide la conferinţa de presă dinaintea meciului cu România. 

Age Hareide a jucat 50 de meciuri şi a marcat 5 goluri pentru naţionala Norvegiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite