Se anunţă nebunie în tribune la meciul de tenis dintre România şi Elveţia: „Va fi o premieră mondială“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii români au cumpărat totate biletele pentru meciuri
Fanii români au cumpărat totate biletele pentru meciuri

Spectatorii sunt aşteptaţi sâmbătă la arena cu 45 de minute mai devreme, pentru a putea fi realizat un moment unic în tribune.

Pentru primul meci din întâlnirea de FedCup dintre România şi Elveţia a fost pusă la cale o surpriză de către Primăria Cluj-Napoca şi FR Tenis, care au anunţat, că fanii sunt aşteptaţi, sâmbătă, cu 45 de minute mai devreme la BT Arena. Potrivit surselor citate, va fi o ”premieră mondială”. „Este nevoie de implicarea tuturor pentru reuşita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis. Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie”, a anunţat municipalitatea clujeană şi FR Tenis. „Cu siguranţă va fi ceva deosebit, mereu este o atmosferă plăcută, chiar şi data trecută când am venit ca spectator a fost incredibil şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru faptul că vin la meciuri mereu şi sunt atât de pozitivi şi ne susţin indiferent de orice. Îi aştept cu mare drag în week-end să ne susţină şi sper să fie bine pentru noi şi pentru români“, a declarat Simona Halep.

Se joacă pe zgură
Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (cu începere de la ora 13.00), urmând ca duminică (cu începere de la ora 12.00) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu. Aceste partide se vor juca pe zgură, suprafaţa preferată a fetelor noastre. "Am ceva timp de când mă antrenez pe zgură, mă simt bine mereu pe zgură şi am destul de multă încredere pentru turneele următoare. Acum, gândul meu e numai la FedCup, sper să câştig fiecare meci pe care îl voi juca aici, e o suprafaţă bună pentru mine şi vom vedea ce va ieşi“, a spus Simona Halep, care săptămâna viitoare va fi în Germania pentru turneul de la Stuttgart, startul oficial al sezonului pe zgură.
.

Jocurile încep sâmbătă, de la ora 13.00, în direct pe DigiSport şi TelekomSport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite