Scaunul lui Mircea Rednic la Standard Liege se clatină serios. Şefii grupării belgiene nu-l mai vor pe român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic are şanse mici să rămână antrenorul lui Standard Liege şi în sezonul viitor
Mircea Rednic are şanse mici să rămână antrenorul lui Standard Liege şi în sezonul viitor

Şansele ca Standard Liege să câştige campionatul Belgiei s-au diminuat drastic din cauza eşecurilor suferite de echipa lui Mircea Rednic în play-off. Eşecurile grupării belgiene i-au nemulţumit pe şefi, care i-au pregătit o mare surpriză antrenorului român.

Deşi Standard a avut evoluţii bune în actuala ediţie de campionat, reuşind să joace play-off-ul pentru câştigarea campionatului, conducătorii belgieni nu sunt mulţumiţi de faptul că echipa lor a ratat oportunitatea de a cuceri titlul, deşi la un moment dat era cotată de casele de pariuri drept favorită.

Mai mult decât atât, Standard, din candidată la titlu, riscă să termine campionatul pe un loc care nu dă dreptul la o participare în sezonul viitor al cupelor europene. Din această cauză, Mircea Rednic este pe făraş, potrivit presei belgiene, care îi reproşează românului aducerea celor doi români, Adrian Cristea şi George Ţucudean, jucători care au stat mai mult pe banca de rezerve.

Franky Vercauteren, fost antrenor al lui Sporting Lisabona, este cel pe care presa din Belgia îl vede înlocuitorul lui Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite