Scandalul dintre FCU şi CSU Craiova a ajuns subiect de presă în Brazilia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul fără sfârşit între CS Universitatea Craiova, actuala echipă din Liga I antrenată de cuplul Cârţu-Săndoi, şi defuncta FC Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu, a fost dezbătut la un important post de radio din Brazilia.

Radio CBN Diario Brasil a analizat în cadrul unei emisiuni de sport situaţia inedită. Jurnaliştii s-au declarat extrem de surprinşi de faptul că există două formaţii cu acelaşi nume, care-şi dispută palmaresul şi istoria unei echipe legendare.

Jurnaliştii consideră chiar că acest caz ar putea fi unic la nivel mondial. Interesant este faptul că un student al facultăţii de jurnalistică din Sao Paulo, colaborator al postului de radio, ar vrea să se deplaseze pe cont propriu la Craiova pentru a se întâlni cu suporterii, dar şi cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, pentru a culege informaţi direct de la faţa locului, a relatat Ediţie Specială. 

Citeşte şi: 

Adrian Mititelu, audiat la DNA. Omul de afaceri din Bănie: „Am venit pentru chestiuni mai vechi ale Universităţii Craiova“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite