Scandal uriaş în "Steaua 86". Duckadam e pus la zid de un fost coleg de echipă, care-l acuză că a luat bani "pe blat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua 1986, echipa care a adus cel mai important titlu din istoria fotbalului românesc, Cupa Campionilor Europeni, este zguduită de un scandal fără precedent, care-l are în prim plan chiar pe eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam.

Scandalul a izbucnit după ce la aniversarea a 29 de ani de la câştigarea acelui trofeu, Ilie Bărbulescu a aflat că unii dintre foştii săi colegi beneficiază de rente viagere, de pe urma acelui rezultat. "Am aflat că unii dintre noi, cei care am câştigat Cupa Campionilor din 1986, au venituri suplimentare, nişte rente viagere despre care eu ştiam că nu s-au aprobat. Mă deranjează că unii iau, iar alţii nu. E foarte frustrant! Renta era de 27 milioane lei vechi, acum a crescut la 29 milioane... De ce nu se face asta pentru toată lumea?Duckadam, Majearu şi mai nou Lucică Bălan încasează aceşti bani. Aşa, pe ochi frumoşi, pe ce bază se dă? Ce strică dacă mai suplimentează pentru 4-5 foşti fotbalişti. Ce se aşteaptă? Să murim toţi şi apoi să ne dea post-mortem?", a spus Bărbulescu.

 El a continuat apoi: "Eu ştiam că nu s-au aprobat. L-am întrebat pe Duckdam şi el mi-a zis: Ah, păi ce, tu nu ai ştiut? Lasă că vorbim, vedem. Înseamnă că eu am aflat prea târziu şi asta mă deranjează. Înseamnă că nu suntem un colectiv unit! I-am spus: „Aţi mers pe blat! Să nu se afle! Voi v-aţi luat renta viageră şi aţi tăcut din gură”. Suntem mai mulţi supăraţi, dar eu mai mult decât toţi! Dacă erau cinstiţi şi dacă susţin că formăm o echipă, ei trebuiau să zică, nu luăm nimic fără ceilalţi! Ce, au câştigat ei singuri Cupa Campionilor?", a afirmat Ilie Bărbulescu, într-un interviu pentru prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite