Mirel Rădoi în locul lui Gâlcă. Gigi Becali a anunţat schimbarea de antrenor. "Eu aş fi rămas, dar patronul vrea altceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a învins pe FC Botoşani cu 2-0 şi e cu o mână pe titlul de campioană, după ce Astra a bătut pe ASA Tg. Mureş cu 3-1.

Deşi matematic, campionatul nu e încheiat, Steaua urmând să joace la CSMS Iaşi, iar ASA acasă, cu Oţelul, Gigi Becali a anunţat deja schimbarea de antrenor de pe banca roş-albaştrilor.  Noul tehnician al echipei va fi Mirel Rădoi, care îşi încheia activitatea de jucător, după ce în ultimul an a jucat în Qatar. 

"Gata finule, o să antrenezi în Liga Campionilor", a trâmbiţat Becali imediat după meci, vorbind la telefon, în faţa ziariştilor, cu Rădoi. Actualul tehnician, Costel Gâlcă, a recunoscut şi el că mutarea e ca şi făcută. 

"Patronul mi-a zis azi că vine Rădoi. Că a vorbit şi cu Olăroiu şi l-a ales pe el. Mi-au ieşit mai multe fire de păr alb de când sunt la Steaua, asta în mod cert. Mă bucur pentru Rădoi, el este stelist adevărat. Eu aş fi rămas, dar acum sper ca într-o zi să mă întorc la Steaua”, a spus Gâlcă, care va pleca, cel mai probabil, la o echipă din Golful Persic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite