Scandal în campionatul de fotbal al romilor. S-a cerut abdicarea Regelui Cioabă: „Ăsta nu e un rege, e un laş!”

0
0
Daniel şi Dorin Cioabă
Daniel şi Dorin Cioabă

Campionii din Târgu-Jiu care se pregăteau sâmbătă să meargă la Sibiu pentru a disputa acolo finala campionatului de fotbal ţigănesc cu echipa Regelui Cioabă au rămas acasă, după ce rivalii lor de la Liderul Potcoava au provocat o adevărată revoltă.

Inter Meteor nu are rivali şi acum e pe punctul a de mai lua un trofeu, dar ridicarea acestuia s-a amânat, evident, din cauza unui scandal. Echipa din Potcoava şi cea a lui Cioabă se luptă pentru a deveni vicecampioane. Sâmbăta trecută cei din Meteor trebuiau să meargă la Sibiu pentru meciul cu cei de acolo, însă partida nu a mai avut loc. La Potcoava, rivalii au intrat pe terenul de fotbal şi au făcut o adevărată revoltă, cu pancarte, lozinci şi, evident, multă gălăgie, principala lor doleanţă fiind ca echipa lor să joace finala cu cei de la Târgu Jiu, în locul sibienilor lui Cioabă.

„Ăsta nu e un rege, e un laş! Să îşi dea demisia şi să ne lase pe noi să jucăm, că suntem mai buni. Domnul Daniel de la Sibiu a făcut blat. Vrem să fie anulat meciul dintre Sibiu şi Inter Meteor. Cupa să se joace pe teren neutru între Potcoava şi Târgu Jiu. Ei nu au jucat tot campionatul şi acum joacă cupa. Cum e posibil? Sunt rude cei de la Sibiu cu cei de la Tg Jiu şi au aranjat între ei, de aia!  Vor şi titlul de golgheter! Romeo e cel mai bun, că are 17 goluri şi e de la noi! Sunt echipe care nu au goluri câte a dat Romeo!”, a spus unul dintre romii veniţi pe terenul de fotbal din Potcoava, conform ziarului Pandurul. Până la urmă o parte din doleanţe le-au fost îndeplinite, în sensul că meciul de la Sibiu nu a mai avut loc, iar cei de la Inter au rămas acasă, reprezentatul echipei din Meteor, Radu Istrate, spunând că revolta de la Potcoava a determinat luarea unei asemenea decizii.

Liderul Potcoava

„Nu au dreptate cei de la Potcoava pentru că cei de la Sibiu sunt mai buni ca ei şi merită să joace în finală. Orice calcule s-ar face ei nu au cum să ajungă pe locul doi pentru a prinde finala cu noi. Din fericire ei nu au treabă cu echipa noastră, pentru că ştiu că suntem buni, dar uite că meciul s-a amânat şi acum mai aşteptăm o săptămână până vom merge la Sibiu. Noi cred că vom câştiga şi anul acesta”, a spus, încrezător, şeful celor de la Inter Meteor.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite