„Savenco plângea!“ „Familia Dinamo“, cu inima frântă după ce a fost scoasă din Liga Campionilor „dintr-un birou“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Cozma a declarat că este profund mâhnit de hotărârea luată de EHF, de a anula optimile şi sferturile Ligii Campionilor la handbal, prin care echipa Dinamo, neînvinsă în Europa în acest an, a fost privată de şansa de a se mai confrunta cu granzii handbalului european.

Dinamo ar fi trebuit să înfrunte PSG în optimile Ligii Campionilor, însă după deciziile luate vineri, marea săbătoare a echipei din Ştefan cel Mare a fost anulată.  Ediţia 2019/2020 a Ligii Campionilor la handbal masculin se va încheia cu un Final Four la care au primit invitaţii cele mai bune două echipe din grupele A şi B, considerate de elită - printre care şi PSG, cel mai bogat club din handbalul masculin.

Toată lumea e tristă la echipă. L-am sunat pe Savenco, plângea. Sărăcul băiat... Am vorbit şi cu alţi jucători, erau distruşi. M-au sunat şi băieţi din galerie, mă întrebau ce să facem!? Oricum, am ieşit cu fruntea sus, fără nicio înfrângere în Liga Campionilor. Eu mă cunosc cu Karabatic (n.r. - unul dintre starurile echipei lui PSG), era prieten cu fiul meu, Marian. El şi Nagy (n.r. - handbalist maghiar, fost coleg cu Marian la Veszprem) au vrut să-l ducă pe fiul meu la Barcelona, când juca pentru Veszprem. Aşa a fost să fie, sportul românesc a pierdut un spectacol de zile mari. Pentru noi, ca spectatori, ar fi ieşit un spectacol de o frumuseţe rară“, a declarat Petre Cozma, citat de Eurosport.

Dacă în cazul Ligii Campionilor la masculin forul european a luat deja o decizie, la feminin EHF nu a stabilit încă dacă toate cele opt echipe rămase în competiţie în Liga Campionilor îşi vor continua parcursul sau dacă se va merge pe aceea formulă ca la masculin (CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea ar rata Final Four-ul dacă se aplică aceeaşi măsură ca la masculin).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite