Salariu exorbitant pentru Messi. Câţi bani va încasa zilnic starul Barcelonei, de pe urma noului contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

La câteva zile după ce Cristiano Ronaldo a câştigat al patrulea “Balon de Aur”, FC Barcelona îi face o bucurie lui Messi, menită poate să-i mai aline amărăciunea ratării acesteui trofeu.

Catalanii au pus pe masa argentinianului o ofertă de-a dreptul fabuloasă. Ei îi oferă un contract nou, până în 2021, cu un salariu anual net de 35 de milioane de euro. Practic, Messi va încasa 2,9 milioane de euro pe lună sau, în alte coordonate, 95.980 de euro pe zi. “Cristiano este un mare jucător, dar Messi este cel mai mare fotbalist din toate timpurile. La 29 de ani, el este încă la un nivel înalt şi mai bun în fiecare zi. Vrem ca Messi să-şi încheie cariera la Barcelona", a spus Josep Maria Bartomeu, preşedintele catalanilor, justificând oferta uriaşă înaintată lui Messi.
Argentinianului îi fusese oricum majorat contractul de la 24 de milioane de euro la 29 de milioane de euro, asta după ce Barcelona i-a plătit acestuia datoriile acumulate pentru neplata taxelor pe drepturile de imagine. Leo este al doilea jucător al tripletei Messi- Suarez- Neymar, care primeşte o mărire de salariu consistent. Neymar va câştiga şi el tot 35 de milioane de euro, la fel ca Messi, brazilianul urmând să semneze cu gruparea de pe Camp Nou până în 2021. Barca negociază şi cu Suarez prelungirea contractului, tot până în 2021. Uruguayanul câştigă acum 16 milioane de euro pe an şi vizează o mărire cu cel puţin 50 la sută a angajamentului său.
Se însoară la anul
În 2017, Leo Messi şi prietena sa vor fi protagoniştii a ceea ce lumea mondenă va socoti a fi nunta anului. Un post de radio din Argentina a anunţat informaţia conform căreia Messi îşi va duce iubita la altar. Messi, în vârstă de 29 de ani, şi Antonella Roccuzzo, de 28 de ani, ambii originari din Rosario, la 310 km nord de Buenos Aires, trăiesc împreună din 2008. Ei au împreună doi băieţi, Thiago, de 4 ani, şi Mateo, de un an, născuţi amândoi la Barcelona. Leo şi Antonella sunt prieteni încă din copilărie, dar o perioadă au fost despărţiţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite