S-a crezut cel mai puternic om din ţară, dar a ajuns într-o situaţie disperată: „Gigi Becali poate face hepatită sau să ajungă într-un scaun cu rotile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

După 234 de zile după gratii, starea de sănătate a latifundiarului e una precară. El a fost transportat, joi seară, la spitalul penitenciarului Poarta Albă.

Gigi Becali a ratat, deocamdată, şansa de a ieşi de după gratii pentru a lucra, zilnic, timp de opt ore la clubul Academia Hagi, care îi aparţine naşului său.

Iniţial, s-a spus că finanţatorul Stelei a minţit când a cerut, prin intermediul avocaţilor săi, să fie eliberat trei luni, fiindcă are probleme medicale serioase. Joi seară însă, Miron Cozma, un apropiat al latifundiarului, a insistat că Becali e într-o situaţie disperată, motiv pentru care a şi ajuns la spitalul penitenciarului. 

Ce a spus?

„El a ajuns în stiuaţia în care a cedat. Lombosciatica de care suferă Gigi Becali e cruntă pe frig. Din cauza strestului poate face şi hepatită chiar. Am discutat despre el şi cu Pompiliu Popescu (n.r. – medicul echipei naţionale) şi mi-a spus că Gigi chiar are probleme mari de tot cu coloana şi nu înţelege de ce nu ia măsurile necesare pentru a-şi rezolva aceste probleme. Eu spun că el ar trebui să intervină şi să-şi rezolve problema, pentru că ar fi păcat să iasă din puşcărie schilod sau, Doamne fereşte!, în scaun cu rotile!“, a declarat Miron Cozma la România TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite