Ruxandra Dragomir, spectacol în Herăstrău: exercţii de kempo-kick şi premii în botox pentru păr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Pascu (negru) şi Ruxandra Dragomir (roşu)
Alina Pascu (negru) şi Ruxandra Dragomir (roşu)

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, o nouă întâlnire între experţi în fitness şi femei de vârste şi ocupaţii diferite, interesate să obţină un trup armonios prin sport.

La a doua ediţie a campaniei „Ora de Mişcare“, campioana mondială la Kempo, Alina Pascu a ţinut un curs de kempo-kick, spre bucuria tuturor participantelor.
„Pot spune că a fost cel mai antrenant şi inedit curs la care am participat. Alina ne-a muncit destul de mult însă pentru că exerciţiile sunt inspirate din arta de luptă Kempo, sport pe care eu îl iubesc foarte mult, nici nu am simţit când a trecut timpul. Kempo-kick este un antrenament complet şi eficient pe care îl recomand tuturor femeilor interesate să obţină un corp frumos, sănătos şi armonios prin exerciţii plăcute şi interesante“, a declarat Ruxandra Dragomir pentru iClara.ro.

Ruxandra Dragomir oferă şi diverse premii celor care participă la acţiunile sale dedicate sportului, printre acestea aflându-se un tratament de lux, adus tocmai din Israel, prin care femeile pot avea un păr superb cu ajutorul botoxului.
„Un premiu consistent pe care îl ofer celor care vin la «"Ora de Mişcare"» este această nouă tehnologie de îndreptare semipermanentă şi hidratare a părului cu efecte de până la 6 luni. Este un tratament pentru toate tipurile de păr, indiferent că este ars, vopsit, trecut prin repetate proceduri de coafare sau tratamente de îndreptare sau chiar dacă vârfurile sunt despicate sau dacă parul este natural“, a completat Ruxandra Dragomir. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ruxandra Dragomir promovează mişcarea şi sportul în Parcul Herăstrău

Ruxandra Dragomir şi Elena Udrea au făcut împreună sport în parc

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO Sfaturile Ruxandrei Dragomir pentru Simona Halep

Ruxandra Dragomir: "Halep va ajunge până la urmă lider mondial"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite