Rubinii Rusiei, campioni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rubin Kazan a câştigat pentru a doua oară consecutiv titlul în Rusia!

Formaţia „tătarilor" a remizat cu 0-0 pe teren propriu în meciul cu Zenit din penultima etapă şi, profitând de înfrângerea lui Spartak Moscova, a devenit din nou campioana Rusiei.

Echipa din capitala Tatarstanului, o micuţă republică înglobată de „mama Rusia", se poate concentra acum pe Liga Campionilor, competiţie unde este la egalitate cu Barcelona, cu cinci puncte, şi la un punct în urma liderului Inter Milano.

Rubin a detonat bomba în această toamnă pe „Nou Camp", învingând cu 2-1. În cinstea acelui succes, căpitanul Serghei Semak şi-a botezat fetiţa Barcelona.

În trecut, pe lista de achiziţii a lui Rubin s-au aflat Lobonţ sau Juan Culio, de la CFR. Revenind la Rusia, echipa românilor Pancu, Mărgăritescu şi Florentin Petre, Terek Groznîi, a pierdut acasă cu 1-0, dar niciun român nu a evoluat. Terek va încheia campionatul în partea de jos a clasamentului, dar e scutită de emoţiile retrogradării.

Românul Răzvan Cociş a intrat în minutul 89 al victoriei lui Lokomotiv Moscova cu Dinamo Moscova, scor 2-0, echipă la care Ropotan nu a evoluat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite