România-Danemarca, duminică, ora 21.45. Daum ne-a liniştit : "Prin 3 sisteme tactice putem ajunge la 12 interpretări diferite"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Christoph Daum a susţinut conferinţa de presă dinaintea meciului cu Danemarca, programat duminică seară, de la ora 21.45.

Daum s-a referit la tactica de joc, pe care o va aborda în meciul cu Danemarca şi a vorbit despre controversatul sistem de joc, 4-3-3 pe care îl va folosi. "Trebuie să fim mai flexibili. Am lucrat la automatisme. Vom vedea ce formaţie va fi mai bună. Noi jucăm acum trei sisteme. Vom păstra o formaţie. E posibil să jucăm acum cu trei sisteme diferite. Sunt multe interpretări. Prin 3 sisteme tactice putem ajunge la 12 interpretări diferite. Am lucrat şi cu trei fundaşi. Trebuie să ne adaptăm şi la alte sisteme”, a spus selecţionerul într-o demonstraţie de teoretică de tactică, cea în mod normal ar trebui să liniştească orice suporter.

Întrebat despre demisie, în cazul unui rezultat negativ cu Danemarca, Daum a izbucnit în râs: ”O întrebare de genul ăsta te face să te gândeşti la asta. Nu m-aş fi gândit. Nu m-a întrebat mama, nimeni de la FRF. De ce ar trebui să mă gândesc? Dacă mâine vom câştiga, voi avea un contract pe 10 ani?”

Îmi place Albec, am o relaţie bună cu el. Alibec e ca un fiu şi e o plăcere să-l antrenez. Niciodată nu am avut vreo ceartă cu el şi nu sa întâmplat cu niciun alt jucător Tătăruşanu e primul atacant. Aţi văzut aruncări fantastice ale portarilor, care au fost finalizate cu gol. Atacul începe de la portar. Mâine vom avea trei jucători care vor fi pe lista executanţilor la penalty-uri. Stanciu e pe listă. Va executa din nou, dacă primele două opţiuni nu sunt pe teren
clasament
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite