România a rămas fără o mare campioană la judo: Corina Căprioriu şi-a anunţat retragerea din activitate pe aerport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caprioriu

Sportiva de 32 de ani a câştigat mai multe medalii pentru România, însă cea mai importantă rămâne cea de argint cucerită la Jocurile Olimpice din 2012, la Londra.

România are un bilanţ tot mai slab la Jocurile Olimpice şi, pentru că nu vine mai nimic din urma, „tremură“ când câte un medaliat olimpic îşi anunţă retragerea din activitate.

Astăzi, această veste proastă a venit din partea Corinei Căprioriu. Revenită în ţară, după ce a fost eliminată în optimile categoriei 57 de kilograme la Jocurile Europene de la Minsk, Corina a pus capăt carierei şi, după cum a anunţat Digi Sport, va continua ca antrenoare la CS Dinamo.

„Mă retrag din activitate, absolut. Este o decizie definitivă. Am gândit dinainte că Jocurile Europene vor fi ultima mea competiţie. Sunt mai multe motive...sunt promisiuni nepuse la punct ca să zic aşa...neţinute de cuvânt. Nu pot să-mi sacrific vârsta, sănătatea şi familia“, a spus Căprioriu pe Aerportul Henri Coandă.

După argintul luat la JO 2012, Corina a fost, din nou, aproape de podiumul olimpic la Rio de Janeiro, în 2016, însă a pierdut meciul pentru medalia de bronz. Pe lângă argintul olimpic, Căprioriu mai are în palmares:

*Medalia de argint la Mondialele din 2015

*Medalia de bronz la Mondialele din 2011

*Medalia de aur la Europenele din 2010

*Medalia de bronz la Europenele din 2011

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite