România a obţinut primele două puncte în grupa de calificare la EURO 2020 de handbal. Cine a fost MVP-ul partidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România a debutat cu o victorie în campania de calificare pentru EURO 2020 FOTO Arhivă personală/Facebook
România a debutat cu o victorie în campania de calificare pentru EURO 2020 FOTO Arhivă personală/Facebook

Echipa naţională de handbal a României s-a impus în faţa Ucrainei, miercuri, scor 27-24. Meciul s-a disputat la Braşov şi a contat pentru calificarea la EURO 2020.

Selecţionata condusă de Tomas Ryde şi Costică Buceschi a fost inventivă în duelul cu Ucraina, Cristina Laslo remarcându-se pe tot parcursul meciului şi fiind, de altfel, MVP-ul partidei. Bilanţul său a fost de opt goluri din tot atâtea aruncări, contribuind major la ofensiva României. Înainte de pauză, adversara noastră a mai recuperat din scor, intrându-se la cabine când tabela arăta 15-12.

Şi a doua parte a jocului a evidenţiat-o pe Cristina Laslo, care a fost, practic, personajul principal al naţionalei în prima victorie din grupa de calificare. Pentru România au mai înscris Eliza Buceschi (şase goluri), Valentina Ardean Elisei (trei), Aneta Udriştioiu (trei), Crina Pintea (trei), Daria Bucur (două), Lorena Ostase (unu) şi Laură Moisă (unu).

România urmează să se dueleze cu Insulele Feroe, în deplasare, duminică. Important de menţionat este că se vor califica mai departe primele două clasate din grupa a şaptea, din care face parte şi reprezentativa Poloniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite