Românce învinse pe bandă: dezamăgire mare pentru Patricia Ţig după un turneu memorabil la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a luat o pauză până la meciurile din Fed Cup spre sfârşitul lunii aprilie, însă alte sportive din România fie că s-au înscris în turnee pe hard, fie în întreceri pe zgură în pregătirea Roland Garros.

Din prima categorie a făcut parte Patricia Ţig, cea care, începând de luni, a ajuns pe locul 85 WTA, cea mai bună clasare din cariera ei de până acum. Sportiva de 22 de ani a atins această clasare, după ce a venit din calificări la Miami şi a avansat până în turul III.

Din păcate, Ţig a fost învinsă în primul meci disputat la Monterrey (Mexic). Chiar dacă turneul se joacă pe hard, la fel ca la Miami, românca n-a reuşit acelaşi joc solid şi a cedat în faţa lui Donna Vekici (Croaţia, 90 WTA), scor 4-6, 1-6. Meciul a durat o oră şi 11 minute.

La Charleston, pe zgură, Ana Bogdan (119 WTA) a fost învinsă de Jelena Ostapenko (Letonia, 66 WTA), scor 4-6, 2-6. Meciul a durat o oră şi 14 minute. 

Tot la Charleston, va intra astăzi (ora 17.00) în concurs şi Irina Begu (33 WTA), ea urmând să o întâlnească pe Cagla Buyukakcay (Turcia, 108 WTA). 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite