„Revin la CFR ca preşedinte!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Trică (al doilea din dreapta)
Eugen Trică (al doilea din dreapta)

Aflat la München pentru a-şi susţine foştii coechipieri în duelul cu Bayern, Eugen Trică le-a răspuns în glumă fanilor ardeleni, care-i cereau să joace din nou la Cluj. Trică n-a uitat perioada frumoasă petrecută la Cluj şi a ţinut neapărat să vină la München pentru a le face galerie din tribuna Stadionului Allianz Arena foştilor săi coechipieri.

Mijlocaşul Concordiei Chiajna Eugen Trică a profitat de zilele libere primite de la club şi a mers în capitala Bavariei pentru a fi alături de foştii săi colegi de la echipa din Gruia. Trică a vrut să meargă şi la Roma, dar nu a reuşit. I-a ieşit în schimb planul pentru München, aşa că fotbalistul a ajuns în Germania cu o zi înaintea meciului de foc dintre Bayern şi CFR.

„Pe Olimpico n-am mai putut să merg pentru că am avut antrenamente şi n-am avut cum să scap. Nu puteam rata însă acum şi meciul cu Bayern. Chiar am vorbit cu băieţii şi le-am zis că voi veni cu noroc la meci", a spus Trică pentru „Adevărul".

În dimineaţa partidei cu Bayern, Trică s-a plimbat puţin prin centrul oraşului, unde a dat şi peste fanii clujenilor, care l-au recunoscut imediat. „De ce ai plecat de la noi? Cu tine în teren făceam sigur treabă în Liga Campionilor", i-au spus fanii din Gruia, în timp ce se fotografiau cu fostul „decar" al CFR-ului.

Mijlocaşul a zâmbit şi le-a răspuns că viitorul său s-ar putea să fie legat tot de Cluj. „Mă întorc, aveţi răbdare, dar nu ca jucător, ci ca preşedinte", le-a spus, râzând, acesta.

Până să ajungă însă la munca de birou, Trică, care are 34 de ani, vrea să-şi mai facă de cap pe teren: „Mai am de jucat ceva. Când o fi să mă las de fotbal, văd încotro mă voi îndrepta. Oricum, nu cred că voi face altceva decât sport".

Antrenament în loc de plimbare!

Dacă Trică şi ceilalţi invitaţi ai clujenilor au avut program de voie (Dumitru Dragomir a profitat de ocazie pentru a-şi revedea vechi prieteni, undeva la peste 80 de kilometri de München), în schimb, jucătorii n-au avut timp pentru a vizita oraşul.

Antrenorul campioanei, Sorin Cîrţu, a schimbat programul chiar ieri-dimineaţă după micul dejun! A vrut să profite şi de vremea bună de la München, unde ploaia se oprise şi temperatura crescuse cu 7-8 grade faţă de ziua de luni, şi şi-a scos jucătorii la antrenament.

„Sorinaccio" şi-a ţinut elevii „în priză" mai bine de 60 de minute. După prânz, tehnicianul le-a permis acestora să se relaxeze puţin, însă nu foarte departe de hotelul care i-a găzduit două nopţi.

"Mai pot juca. Când o fi să mă las de fotbal, văd încotro mă voi îndrepta. Oricum, nu cred că voi face altceva decât sport."
Eugen Trică
mijlocaş Concordia Chiajna

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite