Reserved îi îmbracă pe organizatorii Campionatului European de Gimnastică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La evenimentul de la Cluj participă 295 de sportivi, medaliaţi la competiţiile olimpice, mondiale şi europene, din 37 de ţări. Nadia Comăneci, ambasador al competiţiei, va fi prezentă în România alături de fostele campioane ale gimnasticii pentru a susţine actuala echipă, condusă de Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu.

Campionatele Europene de Gimnastică sunt organizate pentru a doua oară în România, după 60 de ani, ocazie cu care Reserved, brandul grupului polonez LPP, îşi manifestă susţinerea faţă de Lotul Naţional de Gimnastică al României, în calitate de partener al Federaţiei Române de Gimnastică. Reserved a sponsorizat evenimentul european, oferind ţinutele echipei de organizare şi voluntarilor care asigură buna desfăşurare a evenimentului sportiv pe parcursul celor 5 zile de competiţie.

Andreea Răducan, fostă campioană olimpică şi mondială şi preşedintele Fundaţiei Olimpice Române, salută iniţiativa Reserved: „Vreau să mulţumesc echipei Reserved, precum şi tuturor celor care susţin sportul românesc şi mai ales gimnastica, pentru  sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment. Este o competiţie importantă pentru ţara noastră şi ne dorim să o organizăm aşa cum se cuvine. Mă bucură faptul că există un interes din ce în ce mai mare din partea partenerilor şi din partea publicului pentru acţiunile sportive si ne dorim ca echipa de gimnastică ce ne va reprezenta la aceste Campionate Europene sa aibă o evoluţie frumoasă şi să-i vedem pe podium. Ar fi o mare bucurie pentru întreaga delegaţie, pentru că în spatele campionilor se află mulţi oameni cel puţin la fel de puternici, care îi susţin în drumul lor spre performanţă. Voi fi alături de colegii mei la Cluj-Napoca şi îi voi susţine pe toată durata competiţiei”. Alina Bistreanu, Director General al LPP S.A. România, a declarat: „Gimnastica a fost şi este unul dintre sporturile de suflet ale românilor şi un motiv de mândrie naţională, iar faptul că acest eveniment se desfăşoară după 60 de ani la noi acasă este o realizare minunată pentru România şi pentru români. Suntem onoraţi că ne numărăm printre susţinătorii Europenelor de Gimnastică de la Cluj şi ne bucurăm că am putut contribui la organizarea unui eveniment de asemenea anvergură în calitate de partener al Federaţiei Române de Gimnastică. Suntem alături de gimnastele şi gimnaştii noştri, le mulţumim şi îi apreciem pentru ceea ce fac şi pentru toate momentele de emoţie şi bucurie pe care ni le oferă. Le dorim să obţină rezultatele pe care şi le-au propus şi pentru care muncesc din greu în fiecare zi”. 


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite