Reghecampf ne dă speranţe pentru retur: de ce e convins că putem întoarce scorul pe „Arena Naţională“ şi ce exemplu dă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul Stelei e sigur că tricolorii sunt capabili de a obţine o victorie cu 2-0, marţi (ora 21.00, Antena 1). De aceeaşi părere au fost şi Goian şi Lobonţ. Totuşi, ultimii doi au recunoscut superioritatea grecilor.

Grecia a învins România cu 3-1 pe Stadionul „Karaiskakis“ şi de acum e favorită la calificare la Mondialul din 2014, după cum a admis şi Victor Piţurcă. Totuşi, Laurenţiu Reghecampf insistă că nimic nu e pierdut după înfrângerea de la Atena.

„Eu ştiu cât de mult au discutat jucătorii despre aceste două meciuri. Eu sunt mai optimist, aş vrea să ne uităm puţin în oglindă şi să vedem cum am jucat noi cu Ajax, sezonul trecut. În retur, poţi să marchezi şi va fi o presiune mare pe greci. Eu cred că putem profita. Chiar dacă nu vor juca Bourceanu şi Lazăr. Noi cu Ajax am jucat la retur cu Prepeliţă şi cu Filip la mijloc. Am avut şi şansă pentru că cei de la Ajax au ratat două ocazii bune. Cred că trebuie să avem încredere în această generaţie, are valoare să se califice la Mondial“, a spus „Reghe“ la Digi Sport.

El a făcut referire la „dubla“ din sezonul trecut cu Ajax în 16-imile Ligii Europa. Atunci, roş-albaştrii au pierdut, la Amsterdam, cu 0-2. Au bătut însă pe „Arena Naţională“ cu acelaşi scor şi au obţinut calificarea la penalty-uri.

Goian: „Apărarea e de vină“

Dorin Goian a fost impresionat de cel mai bun om al grecilor, Mitrogolou, vârful lui Olympiakos, care a reuşit o „dublă“, vineri seară. „A fost greu să-l ţin pe Mitroglou, e un fotbalist de mare valoare. La primul gol, chiar dacă a fost ofsaid, a avut o execuţie frumoasă. Am luat trei goluri şi o mare parte din vină o are şi apărarea. Trebuie să sperăm pentru retur, suntem încrezători. Marţi, o să încercăm să batem cu 2-0. Trebuie să credem în calificare“, a declarat apărătorul celor de la Asteras.

Lobonţ: „Experienţa lor a contat mult“

Omul care l-a înlocuit pe Tătăruşanu între buturi a făcut şi el o „radiografie“ a jocului. „Cât timp sunt şanse, cât de mici sunt, trebuie să facem tot posibilul să profităm de ele. Grecia e o echipă cu o experienţă extraordinară, cu jucători obişnuiţi să joace astfel de meciuri. Sperăm ca, la Bucureşti, să prindem o seară bună, cum s-a întâmplat în cazul grecilor în tur“, a spus Lobonţ. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite