Rednic, dezvăluiri despre ce se întâmplă la Dinamo: „Negoiţă vrea să ia toţi banii“. De ce a plecat de la club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul roş-albilor din sezonul trecut a pus tunurile pe finanţatorul formaţiei din „Ştefan cel Mare“ după ultimele evenimente de la club.

Dinamo a avut un mercato în care a vândut pe bandă, despărţindu-se, în ultima zi de transferuri internaţionale, şi de Miha Mevlja. 

Căpitanul roş-albilor a semnat cu vicecampioana Rusiei, Rostov, şi s-a vehiculat că Dinamo va încasa, între 700.000 şi 1.000.000 de euro. Prin comparaţie, bucureştenii n-au plătit niciun eurocent pentru jucătorii aduşi în acest sezon, întăririle fiind din rândul fotbaliştilor liberi de contract. Antrenorul din sezonul trecut al „câinilor“, Mircea Rednic, a criticat această politică adoptată de patronul Ionuţ Negoiţă.

„Dacă rămâneam eu, nu plecau nici Mevlja, nici Puljici, nici Bicfalvi. Se pare că jucătorii pe care i-am adus eu sunt vânduţi bine. De aceea, şi domnul Negoiţă n-a fost de acord cu acea clauză de 10% pe care am cerut-o la vânzarea jucătorilor mai departe. Până la urmă, oferte au venit pe jucătorii aduşi gratis de mine: Mevlja, Palici, Anton, Gnohere. Vrei numai tu să iei bani pe jucători?“, a spus „Puriul“ la Digi Sport.

„N-am cum să mă bucur când pleacă jucătorii de la Dinamo. Chiar dacă ei pleacă la echipe de Liga Campionilor, precum Mevlja. Domnul Negoiţă ar face bine să ţină de aceşti jucători pe care eu i-am adus gratis şi să-i vândă ca Gigi Becali pe bani mulţi. Dar pentru asta trebuie să le dea salarii de 10.000 de euro pe lună şi să joace în cupele europene cu Dinamo. Dar dacă aşa e sfătuit...Are el scouteri acolo, nu e problemă. Aduce alţii la fel de buni“, a adăugat, ironic, Rednic.

Dinamo l-a vândut şi pe Marc şi acum sunt descoperiţi la postul de fundaş central. E clar că se bucură la bani puţini. Mircea Rednic fost antrenor Dinamo  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite