Real se apropie de Barca. Casillas eliminat în minutul 2!!!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iker Casillas este titular în poarta Realului de zece ani
Iker Casillas este titular în poarta Realului de zece ani

Cu Iker Casillas eliminat încă din minutul doi pentru un presupus fault asupra lui Callejon, Real Madrid a învins în deplasare la Espanyol cu 1-0 și s-a apropiat în clasament de Barcelona, care remizase sâmbătă, 1-1, cu Sporting Gijon.

După doar 90 de secunde de la debutul partidei de pe Cornella, Real a rămas în 10 oameni. Casillas a ieșit dincolo de marginea careului pentru a-l opri pe Jose Callejon, acesta a căzut mult prea ușor în duelul cu portarul madrilen. Casillas a primit doar pentru a doua oară cartonaș roșu în întreaga sa carieră, precedentul fiind în 2006, într-un meci cu Osasuna.

Mourinho l-a scos de pe teren pe Angel di Maria pentru a-l introduce pe portarul de rezervă, Adan. Deși în inferioritate, madrilenii au dominat jocul, iar Marcello a concretizat evoluția echipei sale cu un gol în minutul 24.

Adebayor a mai ratat alte trei ocazii pentru Real, care nu a întâmpinat mari probleme în restul partidei din partea adversarilor.

Galacticii s-au apropiat la cinci puncte în clasament de marea rivală Barcelona, care a terminat, sâmbătă, la egalitate, partida cu Gijon.

Cunoscut pentru tiradele sale împotriva arbitrilor, Mourinho a surprins pe toată lumea de această dată, în ciuda faptului că eliminarea lui Casillas a fost controversată. ”Nu știu dacă a fost sau nu un fault de cartonaș roșu. Nu am văzut faza. Dar îmi place Mateu (arbitrul întâlnirii - n.r.) este un arbitru extraordinar care lasă jocul să curgă. Arbitrii pot face greșeli, dar decizia sa din acest meci nu îmi va schimba părerea că este unul dintre cei mai buni arbitri”, a declarat The Special One după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite