Reacţia lui Christoph Daum după a doua înfrângere suferită în decurs de cinci zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Christoph Daum, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat după înfrângerea, scor 0-1, cu naţionala Rusiei că echipa s-a descurcat foarte bine în meciul de la Groznîi.

"Am văzut la lucru câţiva jucători noi şi am avut câteva momente în care am combinat bine. Trebuie să îmbunătăţim jocul din ultimii 30 de metri, am muncit foarte bine pe flancuri, iar Dorin Rotariu a jucat senzaţional. Am dat semnalul că ne gândim la jucători noi, dar contează şi experienţa unor jucători care nu au fost aici. Nu a fost doar un meci amical, toţi fotbaliştii pe care i-am invitat aici, mereu să fie în lot, să-şi arate potenţialul şi din tot ce am văzut, vom alege cei mai buni jucători. Nu ştiu dacă avem nevoie de un număr 10 şi nu a fost niciun jucător în lot care să ceară acest număr. Nu este prima dată când îl vedem pe Grozav, l-am urmărit de fiecare dată când joacă pentru Terek şi este o alternativă de aici înainte. Trebuie să găsim şi să construim ceva nou şi această schimbare necesită timp, eu voi fi criticat, dar ceea ce ajută, este bine venit, dar nu văd lucruri constructive, ci chestii personale lipsite de respect, dar voi face tot ce depinde de mine pentru a dezvolta fotbalul românesc. Criticile acestea sunt normale, oricine ar fi în locul meu ar avea probabil de aceleaşi critici şi trebuie să accept ceea ce se întâmplă. Trebuie să fim uniţi şi să arătăm că noi credem într-un viitor mai bun", a declarat Christoph Daum la Dolce Sport.

Naţionala României a fost învinsă de Rusia, scor 1-0, într-o partidă amicală desfăşurată la Groznîi. Ozdoev a marcat unicul gol al partidei, în minutul 90+3, dintr-o poziţie evidentă de ofsaid.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite