Răzvan Raţ l-a felicitat pe Payet pentru super- golul marcat cu cea mai populară înjurătură din lume. Cum a reacţionat francezul la gestul jucătorului nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dimitri Payet
Dimitri Payet

Dimitri Payet ne-a înscris un gol pe care-l vom putea povesti nepoţilor, în minutul 89 al partidei Franţa- România, de la Euro 2016.

Execuţia mijlocaşului de la West Ham i-a lăsat mască pe toţi fotbaliştii, iar un episod inedit s-a petrecut după meci. Payet şi Răzvan Raţ s-au întâlnit în zona interviurilor faţă în faţă, iar jucătorul nostru i-a adresat un prietenos "Fuck you!". Francezul a gustat gluma şi l-a îmbrăţişat pe Raţ, urând României succes pe mai departe.

 "Payet a prins şutul vieţii, al carierei.Eu simt acum frustrare, pentru că puteam obţine cel puţin un rezultat de egalitate. Nu ştiu dacă era posibilă victoria, am avut şansa să ne desprindem, au avut şi ei, putea să se întâmple orice. Mi s-a părut ciudată decizia din prima repriză, când Andone a scăpat singur spre poartă şi a fost un fault al lui Koscielny.

Dacă se dă fault, este şi cartonaş roşu şi se schimbă totul. Este doar o remarcă şi cred că am pierdut un meci pe care nu trebuia să-l pierdem", a declarat Raţ pentru Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite