Răzvan Onea, prima justificare după ce l-a dat peste cap pe Florinel Coman în derby-ul Rapid - FCSB VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Onea (24 de ani) a reacționat după ce a făcut un fault grosolan în primele minute ale derby-ului Rapid – FCSB, câștigat de giuleștenii cu 1-0.

Acuzat de Florinel Coman și de mai mulți oameni de fotbal după un fault extrem de dur, fundașul a explicat faza și tactica giuleștenilor. „Am pus piciorul tare în dueluri. Știam că trebuie să-i luăm tare ca să-i incomodăm. Mă bucur că ne-a reușit.

La faza cu Florinel Coman nu m-am dus agresiv, ca să-l lovesc. Am tras picioarele, nu m-am dus cu talpa în față. Am venit în viteză și el s-a dat peste cap”, a spus nonșalant Răzvan Onea, care a completat: ”E o victorie foarte importantă. E o victorie la limită și e mult mai frumoasă. Am muncit foarte mult mult și sunt 3 puncte bine venite. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi. Au fost senzaționali. Au contat atitudinea și sprijinul suporterilor. Nu am văzut o asemenea atmosferă pe alte stadioane.

Răzvan Onea spune că faultul său nu a fost atât de dur. Foto Rapid TV
Răzvan Onea spune că faultul său nu a fost atât de dur. Foto Rapid TV

Acum vom lua fiecare meci în parte. Vom încerca să câștigăm și cu CFR Cluj. Cred că putem obține toate punctele până la final”, a spus Răzvan Onea pentru site-ul clubului rapidist.

Nici antrenorul celor de la Rapid, Adrian Mutu, nu a văzut o problemă în intrarea elevului său, care l-a aruncat în aer pe Florinel Coman: ”Intrarea lui Onea? A fost cu genunchiul, nu cu talpa! Prea ne văităm la orice, e fotbal! La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă. Probabil că jucătorii mei au simțit derby-ul”. Pentru ca apoi Mutu să se contrazică singur: ”A fost o intrare mai periculoasă, dar e bine că Florinel Coman n-a pățit nimic”.

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite