Răzvan, ofertă de prelungire cu patru ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Lupescu a propus ca Răzvan Lucescu să mai rămână încă patru ani la naţională, iar „Naşul“ a acceptat imediat. Cei doi au pus la punct şi detaliile noului contract, care îi va fi prezentat lui Lucescu luni dimineaţă.

Obiectivul lui ar fi calificarea la Mondialul din 2014, care se va desfăşura în Brazilia, iar în termeni financiari, actualul angajament, de 250.000 de euro pe an, pe care îl are Răzvan, va fi majorat cu 50%. Asta înseamnă că Lucescu jr va încasa puţin peste 30.000 de euro pe lună.

Care e motivul acestei oferte? Lupescu şi Sandu sunt mulţumiţi de felul în care acesta munceşte la naţională. Îl văd preocupat, deschis şi consideră că are un plan pe termen lung.

Extrem de importante au fost şi momentele în care Răzvan a tranşat în favoarea echipei conflictele cu unii jucători care au deviaţii de comportament. Păstrându-l pe Răzvan şi dându-i un nou mandat la naţională, federalii vor să înăbuşe şi pretenţiile „opoziţiei", care nu-l mai vrea pe Lucescu antrenor.

Ar face cinci ani, ca tatăl său

Dacă Răzvan va accepta oferta FRF şi va duce la capăt noul mandat, el ar sta cinci ani la naţională, din 2009 până în 2014. Cinci ani a stat şi tatăl său la prima reprezenta­tivă, între 1981 şi 1986.

Într-o ierarhie a continuităţii, Mircea Lucescu este depăşit doar de Anghel Iordănescu (1992-1998) şi Gică Popescu (1951-1957) şi se află la egalitate cu Angelo Niculescu (1967-1972).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite