Rapid, doar egal cu locul 5 din liga a doua din Georgia: ce a încercat Pancu şi ce jucător a revenit în tricoul vişiniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa pregătită de Cristi Pustai n-a reuşit să învingă Lokomotiv Tbilisi. Antrenorul nu s-a arătat îngrijorat din cauza rezultatului, ci din alt motiv.

Aflată în cantonament în Antalya, Rapid a remizat, scor 0-0, cu Lokomotiv Tbilisi, echipă de pe locul 5 în liga secundă din Georgia. 

Giuleştenii au avut un fotbalist eliminat în minutul 36, Joao Coimbra fiind trimis la cabine pentru o intrare dură. Totuşi, având în vedere că a fost un meci de pregătire, în locul portughezului a fost introdus Alexandru Dan.

Rapid ar fi putut câştiga, însă Pancu a încercat să marcheze printr-o „scăriţă“, în minutul 72, atunci când a executat un penalty. Din păcate pentru el, balonul s-a dus peste poartă. Dintre ultimele achiziţii ale Rapidului, doar Săpunaru a revenit în „vişiniu“, în timp ce Niculae n-a fost utilizat.

Rapid a început în următoarea formulă: Buchta - Săpunaru, Cmovs, Sapina, J. Oriol - Coimbra, Gecov, Rui Miguel, Meulens, E. Oriol – Benson

Pustai se gândeşte la omogenizarea lotului

Având în vedere că Rapid a transferat masiv în iarnă, antrenorul Cristi Pustai e mai preocupat de omogenizarea lotului decât de rezultatele din amicale.

„A fost un meci bun şi am jucat bine. A fost o partidă de angajament fizic în care am aliniat o echipă foarte aproape de ceea ce voi folosi în retur. Ne va fi greu să ne menţinem în Liga I pentru că vom avea 17 meciuri dificile. Ştiam că va fi greu, dar mi-am asumat acest lucru când am decis să semnez. Trebuie să omogenizăm echipa, pentru că avem foarte mulţi străini. Vreau ca în fiecare meci să ne batem pentru victorie şi să ne salvăm“, a declarat Pustai la Digi Sport.

Amicalele pe care urmează să le joace Rapid

7 februarie: Rapid - Debrecen (Ungaria)

10 februarie: Rapid - FC Dila Gori (Georgia)

12 februarie: Rapid - Volyn Luţk (Ucraina)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite