Rapid: antrenor nou, preşedinte nou! Giuleştenii vor să promoveze cu Florin Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Marin, 62 de ani FOTO Mediafax
Florin Marin, 62 de ani FOTO Mediafax

Tehnicianul Florin Marin a declarat, vineri seară, că a semnat un contract pe un sezon pentru funcţia de antrenor al echipei Rapid, el având ca obiectiv promovarea în prima ligă.

"Am terminat negocierile. Am ajuns la o înţelegere cu domnul Moraru şi voi veni pe postul de antrenor. Obiectivul e promovarea, dar nu va fi uşor. Trebuie să construim o echipă într-un timp foarte scurt. Sperăm să aducem jucători cu care să putem îndeplini obiectivul. Am semnat pe un singur an şi contractul se prelungeşte automat în cazul în care vom promova. Voi lucra împreună cu Mihai Ianovschi, cu Florin Pârvu şi cu Vasile Iordache - antrenor cu portarii", a declarat Florin Marin, la DigiSport.

Florin Marin a jucat 5 ani la Rapid, în perioada 1971-1976, după care a stat alţi opt ani la Steaua. Ca antrenor, cel poreclit Flocea a condus echipe ca naţionala României (secund), Ceahlăul, Mioveni, Craiova Oţelul, DInamo, Astra. 

Tot vineri, fostul fotbalist Ovidiu Burcă a fost instalat în funcţia de preşedinte al FC Rapid după ce a renunţat la postul de director sportiv al clubului Oţelul Galaţi.

Burcă a ajuns la un acord cu acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, după mai multe runde de negocieri. Noul preşedinte a fost de acord cu condiţiile impuse de Valerii Moraru, iar sâmbătă, de la ora 12.00, va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la baza sportivă Pro Rapid.

Florin Marin a lucrat în sezonul recent încheiat la Oţelul Galaţi cu Ovidiu Burcă.

Acţionarul majoritar Valerii Moraru a intenţionat iniţial să îl instaleze în funcţia de preşedinte pe Daniel Pancu, dar acesta a refuzat oferta preferând să mai joace încă un sezon pentru echipa Rapid în Liga a II-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite