Rangers - Slavia Praga. Imagini groaznice: Un coleg al lui Hagi, intrare sălbatică. Portarul advers, desfigurat! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care Roofe (dreapta) l-a desfigurat pe Kolar
Momentul în care Roofe (dreapta) l-a desfigurat pe Kolar

Partida retur dintre Rangers şi Slavia Praga din optimile Ligii Europa a scos la iveală neputinţa formaţiei scoţiene, care a recurs la nişte gesturi care n-au ce căuta pe un teren de fotbal.

Rangers a abordat manşa secundă a duelului cu Slavia din postura de favorită, după remiza de acum o săptămâni, 1-1 la Praga.

Din păcate pentru echipa antrenată de Steven Gerrard - l-a ţinut pe Ianis Hagi pe banca de rezerve - returul de pe „Ibrox Park“ s-a transformat într-o catastrofă pentru ea! Nu doar că Slavia Praga s-a impus clar, scor 2-0, cu un gol superb înscris de Nicolae Stanciu, dar scoţienii şi-au arătat şi limitele, comiţând nişte faulturi grosolane.

Faza care a făcut înconjurul Europei s-a petrecut, în minutul 60. Introdus pe teren, în minutul 55, jamaicanul Kemar Roofe (28 de ani) a avut o intrare groaznică asupra portarului Ondrej Kolar (26 de ani) pe care, efectiv, l-a desfigurat! 

VEZI INTRAREA CRIMINALĂ A LUI ROOFE

Pentru faultul său oribil, Roofe a primit, imediat, cartonaşul roşu. Din păcate, nici Kolar n-a mai putut continua jocul şi, sângerând, a fost scos cu targa de pe teren. În locul său a intrat puştiul de 18 ani, Matyas Vagner. 

Kolar

Până la finalul meciului, Rangers a mai avut un jucător eliminat, fundaşul nigerian, Leon Balogun (32 de ani) primind al doilea „galben“, în minutul 73.

Spre finalul partidei, goalkeeper-ul ceh al Slaviei, Kolar, a revenit pe banca formaţiei sale, iar camerele au surprins imagini teribile cu faţa sa tumefiată, după cum se poate vedea mai jos: 

Kolar

CITEŞTE ŞI:

Scandal imens după Rangers - Slavia: bătaie ca-n filme şi acuze de rasism! Cehii au cerut intervenţia poliţiei VIDEO

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite