Raluca Olaru, calificată în finala probei de dublu la Nurnberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru s-a calificat, alături de israelianca Shahar Peer, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Nurnberg, joi, după victoria cu 6-2, 6-2 în faţa cuplului Kimiko Date-Krumm /Carolina Garcia.

În urma victoriei de joi, Olaru şi Peer şi-au asigurat un cec de 5.161 euro şi 180 de puncte WTA. În ultima partidă din acest turneu, cele două vor înfrunta câştigătoarele meciului dintre americancele Liezel Huber/Lisa Raymond şi cuplul Michaella Krajicek (Olanda)/Karolina Pliskova (Cehia), partida între cele două perechi fiind programată pentru vineri seară.

Turneul WTA de la Nurnberg este dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

Raluca Olaru a câştigat şi anul trecut titlul la Nurnberg, însă alături de rusoaica Valeria Solovieva. Jucătoarea de tenis din România se află la a cincea finală WTA de dublu din carieră, având trei titluri până în prezent.

Primul titlu la dublu a fost obţinut în 2008, la Taşkent, alături de ucraineanca Olga Savciuk), apoi în 2011, la Acapulco, alături de ucraineanca Maria Koritţeva), iar ultimul a fost câştigat anul trecut la Nurnberg.

Raluca Olaru a mai jucat o finală WTA anul trecut la Katowice, alături de Solovieva. 

Citeşte şi:

Gest impresionant al sârbului Novak Djokovici, care a donat o avere sinistraţilor din Serbia

Presa din Statele Unite îi creionează portretul Simonei: „Discreta Halep nu a trecut niciodată de turul secund la Roland Garros!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite