Presa din Statele Unite îi creionează portretul Simonei: „Discreta Halep nu a trecut niciodată de turul secund la Roland Garros!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep nu a reuşit până acum nimic notabil la turneele de Mare Şlem FOTO Getty Images
Simona Halep nu a reuşit până acum nimic notabil la turneele de Mare Şlem FOTO Getty Images

Cu patru zile înainte de startul celui de-al doilea turneul de Mare Şlem al anului, Roland Garros, jurnaliştii americani de la News Observer consideră că nicio jucătoare din circuitul feminin nu-i poate pune probleme Serenei Williams, cu atât mai mult Simona Halep, care a fost o prezenţă "discretă" la ediţiile trecute ale Openului de la Paris.

Dacă în urmă cu o săptămână, jurnaliştii americani o lăudat pe Simona Halep pentru prezenţa sa discretă în peisajul tenisului feminin, acum alţi jurnalişti americani au caracterizat-o pe jucătoarea din România ca fiind o prezenţă "discretă" la turneele de Mare Şlem, amintind totuşi că cea mai importantă performanţă a ei la un astfel de turneu a fost califiarea în sferturile de la Australian Open. 

"Există vreo ameninţare serioasă pentru Serena în următoarele săptămâni? Nu! Discreta Simona Halep, care a jucat peste medie în ultimele luni, nu s-a descurcat destul de bine la Grand Slamuri. Ocupanta locului 4 nu a trecut niciodată de turul secund la Roland Garros şi a fost eliminată în primul rând de trei ori în patru apariţii. A reuşit, totuşi, să ajungă pentru prima data în sferturile de finală ale unui Grand Slam la Australian Open, în acest an, după ce a fost eliminată în turul patru de la US Open anul trecut", a punctat News Observer. 

În ciuda faptului că nu o consideră o ameninţare pentru Serena Williams, americanii îi recunosc totuşi meritele Simonei Halep pentru ascensiunea în ierarhia WTA. "Cu siguranţă e în creştere, mai ales că în ultimele 12 luni jucătoarea de 22 de ani a câştigat primele şapte titluri WTA din carieră în cursa către top 5", au mai scris jurnaliştii de la News Observer

Turneul de Mare Şlem Roland Garros, care se va desfăşura la Paris, va debuta duminică, 25 mai şi se va încheia pe 8 iunie.

CITIŢI ŞI:

Halep, în vizorul americanilor: „Simona e departe de topul celebrităţii, ea nu se dă niciodată în spectacol!“

Presa americană: cinci motive pentru care Simona Halep nu e privită ca o jucătoare de top

Simona Halep e sigură de participarea la Roland Garros: „Mă simt foarte bine!“ Ce spune despre urcarea în topul WTA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite